با حضور مسئولان؛ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در دانشگاه آزاد اسلامی سقز گشایش یافت. 1400/06/03

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا با حضور مسئولان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز گشایش یافت.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در حاشیه بازدید از این پایگاه در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اولویت دانشگاه را توسعه زیرساخت‌ها و فضای فیزیکی لازم برای افزایش دسترسی و تسریع در روند واکسیناسیون برای عموم همشهریان و در ابتدای امر جامعه دانشگاهی شهرستان دانست.

محمد وارعی اظهار کرد: مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا با حضور مسئولان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با همکاری ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در استان کردستان و شهرستان سقز به‌منظور تسریع و جلوگیری از ازدحام در روند واکسیناسیون، وارد مدار ارائه خدمت به استادان و اهالی این شهرستان شده است.

وی افزود: مرکز تجمیعی واکسیناسیون کرونا با حضور مسئولان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز شامل سه بخش اتاق انتظار، محل تزریق واکسن و مرکز ریکاوری است و سعی داریم با تکمیل واکسیناسیون، امکان حضور دانشجویان در دانشگاه نیز از ابتدای ترم جدید تحصیلی فراهم شود.

طبقه بندی خبری:
عمومی